Átányi pofonok az egri játékosoknak Reviewed by Momizat on . Először csak a játékosok, majd a nézőtérről berohanó nézők is nekiestek az Egri Sportcentrum SE játékosainak az átányiak részéről a hétvégén rendezett megyei II Először csak a játékosok, majd a nézőtérről berohanó nézők is nekiestek az Egri Sportcentrum SE játékosainak az átányiak részéről a hétvégén rendezett megyei II Rating: 0
You Are Here: Home » Egyéb » Átányi pofonok az egri játékosoknak

Átányi pofonok az egri játékosoknak

Először csak a játékosok, majd a nézőtérről berohanó nézők is nekiestek az Egri Sportcentrum SE játékosainak az átányiak részéről a hétvégén rendezett megyei III. osztályú mérkőzésen.

Ezek után nem is csoda, hogy a játékvezető 2–2-es állásnál félbeszakította a találkozón, ami így csupán 43 percig tartott Kömlőn, ahol albérletben házigazda az Átányi SE, mivel saját pályáján nem áll rendelkezésre öltözőépület. A botrányt az váltotta ki, hogy az egriek balhátvédje, Sztankó Zsolt becsúszva, szabályosan mentett szögletre Nagy Márkkal szemben.

A hazai labdarúgó azonban olyannyira zokon vette a becsúszást, hogy a földről felpattanva ököllel többször megütötte Sztankót. Ezt követően az átányiak részéről többen is odaszaladtak a két játékoshoz, s közülük a vendéglátóktól Berkes Ádám megütötte az egri Csepcsányi Gergőt. Több se kellett a nézőtéren helyet foglalóknak, akik betódultak a játéktérre és szintén hevesen csapkodtak, miközben a Sportcentrum labdarúgói próbálták védeni magukat.

A sípmester és asszisztensei, valamint a rendezők is igyekeztek nyugalomra inteni mindenkit, ám a néhány perc alatt lejátszódott eseménysornak azzal lett vége, hogy a bíró lefújta az összecsapást.

A megyei labdarúgás vérkeringésében 2014-ben 18 év múltán visszatérő átányiak az újrakezdéskor azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy edzéseiken 30–40 néző állta körbe a pályát, miközben a Hevesvezekény elleni edzőmeccset majd’ háromszázan látták. Az első bajnoki évben (2014/15) a hatodik helyen végzett a gárda a tíz csapatos megyei IV. osztályban, tavaly pedig ezüstérmet szereztek, miközben Nagy Lajos révén a gólkirályi címet is elhódították.

298940_atany

Mivel két esztendő elteltével sem sikerült a hazai pályán megépíteni az öltözőt, így idén is mindig vendégségbe kényszerülnek az átányiak, ám lapunk úgy tudja, a kömlőiek azzal a feltétellel engedték át a létesítményüket, hogy addig lehetnek ott házigazdák, amíg nem lesz balhé. Hát ez most bekövetkezett.

Forrás: http://www.heol.hu/heves/sport/atanyi-pofonok-az-egri-jatekosoknak-682122

© 2014 Egri Sportcentrum SE. webfejlesztés: Varga Roland

Scroll to top